Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J15a43n 45H36l51e76d62í75k

13. 3. 2013 15:40

redaktoři nemohou psát čistou pravdu, na příklad o cigánech se musí povinně pouze a jenom kladně a nejmenovat, o nevěrách, hypotékách se také nedá moc psát kladně a s úsměvem, o neschopnosti kriminalistů a lenosti soudců jakbysmet, sport bez skandálů a kultura bez převahy Slováků také nic kladného a veselého. Proto doporučuji::  novináři pište pouze jen kolik býčků se narodilo, kolika Rusům se povedlo obrat drzé a zbohatlé zlatníky o prsteny, kolik je oseto pšenicí, ječmenem a řepkou, kolik vinařů prodalo nejvíce vína, jak se daří školákům do zblbnutí hrát PC hry a jak se zdárně daří stavět barabizny na černé , -- zahradnické půdě, a jak se budou bourat další vesnice, pro potřebu a veselé zisky hnědouhelných baronů.

0 2
možnosti

"...Většina médií se toho chopila jako chutného sousta a místo toho, aby podávala občanům tohoto státu relevantní informace formou srovnávání s vyspělými zeměmi, mezi které jsme bezesporu ještě nedávno patřili, ...."

Mezi vyspělé země jsme patřili do roku 1938. Potom už ne. :-/

1 1
možnosti

Pan prezident pořád tvrdí, že chce sjednocovat, avšak svými výroky jej spíše rozděluje. Samozřejmě, neznamená že všichni novináři jsou zralí na Zlaté křepelky či ceny Ferdinanda Peroutky, ba právě naopak-viz Blesk, či zpravodajství dnes již všech televizních  stanic, což skutečně zavání žumpou. Avšak existuje řada kvalitních publicistů. A pan prezident měl udělat vstřícný krok a ne stavět media po bok mafiánů a neonacistů.....

3 1
možnosti

Dle nasi ustavy neni na prezidenta jina paka nez velezrada. Takze pokud jsou jeho ulety uz prilis velike, nic jineho se aplikovat neda (mozna jeste znesvepravneni)

1 4
možnosti

Nedávno jsem tady četla blog který napsala budoucí novinářka slečna Michaela Dočkalová. Po jeho přečtení mám na některé novináře stejný názor jak pan Zeman. Jestli tato slečna dostuduje tak se opravdu ale opravdu těším na nové novinářské eso.;-)

5 2
možnosti

Je smutné, že se najde stále někdo, kdo dokonce Klausovi dá za jeho výkony jedničku. Klaus byl jeden z těch, kteří zavinili marast v Česku, nastartoval zmizení mnoha biliónů Kč. Proč mu někteří lidé tleskají? Někdo protože se bojí o majetek, který si odklonil, někdo protože potřebuje někomu věřit, někdo zřejmě. z hlouposti.

4 10
možnosti
Foto

Já rozhodně nepatřím mezi ty, kdo by Klausovi dávali jedničku. Řada jeho kroků, vrcholících amnestií, byla více než sporná. Nicméně žalovat jej jako vlastizrádce je podle mne nenávistný a nesmyslný krok!!

6 2
možnosti

To tu všecko rozvrtávají ti bolševičtí pomýlenci, v tomto případě zřejmě vedeni starou Šiklovou. Oblbli až k nenávisti chudáka Havla a teď to rozjíždějí dál. Začíná to mít rysy úmyslné a cílené  destrukce společnosti. Faktem je, že za to je někdo bezesporu platí.

10 2
možnosti

Platit ani nemusí. Lidí plných komplexů z vlastní bezvýznamnosti najdete mraky. Pro tyhle nešťastníky je boj / proti komukoliv / hlavní náplní jejich života.

10 2
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.