Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Edmund Černá Zmije

13. 11. 2009 8:51
Svést to na národ je snadné

takové novinářské. :-P

-

O očkování proti prasečí chřipce nemám zájem, takže zdržení vakcím mě nechává chladným. Podle všeho bych měl chřipku jako poměrně zdravý člověk přestát bez obtíží, zatímco očkování považuji za riziko.

Oslavy 17. listopadu mě netrápí, naběhal jsem se v dětství v listopadu s lampiónem po večerech až moc. Byl bych docela znechucený, kdyby vláda vyhodila balík peněz za show jako Němci u Berlínské zdi.

A České dráhy jsou podnik, který nepoužívám, je to postkomunistická díra na peníze, do které jdou z našich daní ročně miliardy. Nějaká klamavá reklama je v tomto případě v porovnání se ztrátami tohoto podniku naprosto úsměvná. Rv

0 0
možnosti

Ondatroň šestitlapý

13. 11. 2009 8:11
Prasečí chřipka je oproti škodlivosti prasete oranžového

pouze lehkou dětskou nemocí

!!!!

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

13. 11. 2009 7:50
Lidé jsou otráveni politiky a ekonomikou .

Slavit to, že stěží vycházím se svou výplatou a atk to mají 2/3 lidí, nebo slavit skutečnost, že se tady velmi dobře uživí rádoby politici typu Dráth a pingl ???Máme 110 % ceny EU a 30% platy EU.  A 85 -90% produktivitu EU. Neboli jsme škubáni a stahováni z kůže. Svoboda slova, náboženství a demokracie, to tohle rozčarování ze slibů před dvaceti lety daných nepotlačí. Lidem klíče už zase v kapse cinkají, jen ještě není tak HODNĚ  zle, aby k tomu došlo už teď.... není co slavit, není ....otroci neslaví, otroci pracují na své německé pány a udržují svým pánům jejich životní úroveň...

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

13. 11. 2009 7:46
Hezký článek...

Jenom připomínka - ono opravdu není co slavit... Ano,je fajn že je to za námi a už se to nevrátí,ale na nějakou megaoslavu to není.

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

13. 11. 2009 7:38
spíš mi vadí,

že vakcíny měly být pro vyvolené. A že se o novém kmenu každoroční chřipky mluví jako o novodobém moru. Jsem zvědavá, co bude příští rok, až si potichu vytvoříme vlastní protilátky,

Že každoroční připomenutí 28. října je půlminutová zpráva v TV, příležitost k rozdání vyznamenání za zábavu  a v každém městě se sejde deset důchodců, aby u pomníku padlých vyměnili starý věnec za nový.

Že má na 17.listopadu policie zase jednou pohotovost.

A že ani dvacet let nestačilo na to, abychom skončili se sebemrskačstvím typu Jsme národem tupých ovcí...

0 0
možnosti
T

tramtram

13. 11. 2009 8:10
Re: spíš mi vadí,

Dovolil bych si opravit hned první Vaši větu. Jestli to myslíte jako rýpnutí, tak vězte, že těmi vyvolenými jsou ohrožené skupiny (tj. různě nemocní), zdravotníci (ne všichni), část policie a myslím, že i další osoby důležité pro chod státu (politici to naštěstí nejsou :)). Jinak, pro zdravého člověka nemá vakcína v podstatě smysl. Ta prasečí chřipka je totiž svými projevy mírnější než normální chřipka, pokud se ji člověk nesnaží přechodit samozřejmě.. Její nebezpečnost spočívá v tom, že je vysoce nakažlivá a nebezpečná pro jinak nemocné lidi.

0 0
možnosti
C

Cesar_Mendoza

13. 11. 2009 7:34
s článkem

souhlas, až na jednu věc - slavit mohou pouze soudruzi ze všech politických stran. My ostatní si můžeme jenom kondolovat!! V listopadu 89 totiž vyhráli komunisti nad komunisty!!

0 0
možnosti
M

maxas

13. 11. 2009 7:28
Inu hezky popsáno,

prostě demokracie nám rozkvetla, každý se už přesvědčíl, že se s tím vším svinstvem  v praxi stejně nedá nic dělat. Demokracie, zločinost, korupce, klientelizmus jsou přece mláďátka z jednoho hnízdečka. Maminka je lidská špatnost a ničemnost, která si je přivedla na svět ke svému prospěchu. S tím se dá těžko co dělat. Doporučuji okamžitou emigraci co nejdále. Pevné nervy!!

0 0
možnosti
JD

pedr64

13. 11. 2009 7:19
asi jsem tupá ovce

protože mi nevadí, že žádné oficiální oslavy nebudou. Nevadí mi, že se na tribuně nebude naparovat suita zasloužilých revolucionářů spolu se současnými korytáři. jsem naopak rád, že se nevyhodí desítky milionů za rauty, hotely, letenky a ohňostroje. Nebo se mýlím, a po nějaké oberradostnějuchajícíoslavě se nám bude žít lépe a radostněji?

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.