Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RZ

r72

28. 8. 2009 17:08
mediální svět

O co tu vlastně jde? Na jedné straně těhotná manželka politika, která se zviditelňuje, politicky angažuje a navíc ještě provokuje veřejnost svými blogy. A na druhé straně politické zpravodajství. Pokud ona rozehrává hru s médii, snaží se prosadit na veřejnosti svůj názor, angažuje se, tak se nemůže divit, že se do politického zpravodajství dostane a to i v podobě jako to bylo u reflexu, protože v takové podobě se i angažuje. Co je tedy správné?Na to odpověď neexistuje. Žijeme v mediální době, politici toho využívají, a média využívají soukromého života politiků - alespoň těch, kteří si ho nechrání a neoddělují. K danému problému daleko více sedí několik známých pořekadel, než tento trochu naivní článek. Pokud by jsme chtěli molarizovat, museli  by jsme být důslední, stíhat politiky za jejich lži a nepravdy, jenže žijeme v mediálním světě, kde i 100x omýlaná lež je pravdou, a tak všichni, kteří se toho účastní, by za to měli nést i následky.

0 0
možnosti
AH

Atila Han

28. 8. 2009 15:13
NAPROSTEJ NESOUHLAS

Rv Nejde o obsah ale pouze o futral. Rv

0 0
možnosti
PV

Vilém Hynek Jarmila

28. 8. 2009 14:50
naprostý nesouhlas s autorem

Ono jde o to nečíst jen to, co je na titulce. Články jsou uvnitř a pak je potřeba  ještě použít prostor mezi ušima a udělat si názor. Se vším v Reflexu nesouhlasím, ale od toho ten časopis je - udělat společnosti reflexi a nabídnout témata k diskusi.

Podobnost uvažování současné socdem a NSDAP ve 30.letech (a samozřejmě komunistů) je v určitých aspektech zarážející a konečně někdo řekl, že každá socialistická politika je cesta do pekel, neboť je tu vždycky skupina lidí, kteří to zaplatí - krví, životem, majetkem nebo nerovnou šancí. Vždycky někdo musí násilně obětovat "něco" ve prospěch línějších, závistivějších nebo neschopnějších.

0 0
možnosti

elaine

28. 8. 2009 20:31
Re: naprostý nesouhlas s autorem

Neni to jen zarazejici, me to desi!!

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

28. 8. 2009 13:18
Naprostý souhlas s autorem. ....

Šafrům TREST  by byl kdyby kavárenskej poflakovač Šafr musel jít pracovat a brát almužny nepražáků ! :-) :-) To by byla pomsta ! Možná by pisálek začal být servilní k lidem ! On každej pisálek je nahraditelný! A I za lepšho !...MNOHEM :-)

0 0
možnosti
PV

Vilém Hynek Jarmila

28. 8. 2009 14:52
Re: Naprostý souhlas s autorem. ....

Každej má stejnou šanci stát se šéfredaktorem Reflexu a dělat to líp. Akce typu "inteligence do výroby" už tu byla a nenapadá mne, proč by to pan Šafr měl dělat. Každej bere takovou almužnu, jakou si zaslouží.

0 0
možnosti
PL

podivna latimerie

28. 8. 2009 13:12
já bych

čtenářům Reflexu nekřivdila...viz Vaše poslední věta...práve teď se na reflex.cz  bují diskuze, kde se většina čtenářů pohoršuje na bulvarizací Reflexu :-)

0 0
možnosti
PM

Polárníliška

28. 8. 2009 13:19
Re: já bych

Ber to tak, že slyšet je většinou hlas nespokojenců, takže může někdy vzniknout mylný dojem, že kverulantů je víc, i když je jich promile. Spokojený holt nemá důvod někde kvičet...

0 0
možnosti
PM

Polárníliška

28. 8. 2009 12:57
Aby vám nepraskla žilka...

Když pominu, že je to blábol z podstaty a na počínání Reflexu, ač nejsem jeho čtenářem, abych nebyl podezírán, že mu snad straním, nevidím nic závadného, o tom, že váše názory nelze brát příliš vážně svědčí neuvěřitelně naivní a hloupá představa, že by šly, bez Paroubka v čele, preference strany nahoru...

0 0
možnosti
AN

amelie22

28. 8. 2009 12:51
nový reflex je bída

Souhlasím s částí, kde píšete, že Reflex od dob pana Bílka jde pořádně dolů a to šupem. Zdá se, že se pořádně obměnilo osazenstvo a přibyly nicky (typu Wolfová...). Nicméně, s tím, že jde jen o lidsky rodičovskou pýchu ze strany Paroubka, s tím už teda moc ne. Proč jeho manželka tedy nezůstane stranou? Proč má potřebu psát ódy na Jirku, proč dává rozhovory, ve kterých tvrdí věci typu: Jirka není netvor, vidíte, taky umí být vtipny...hahaha.

Stala se z ní osoba veřejně známá a to je (nejen u nás) spojeno s větším zájmem médií. A přiznejme si to, primitivové se najdou všude, i v Reflexu. Co se dá dělat. Leda tak si toho nevšímat, třeba se nad tím zasmát, zašklebit (páč to fakt není hezké, ten Paroubek) a utvořit si vlastní názor.

0 0
možnosti
OK

GiovannaK

28. 8. 2009 12:50
zásadní nesouhlas

Já jsem naopak šťastná, že aspoň někdo (Reflex) napíše co je do očí bíjící! ReflexR^, autorRv.

0 0
možnosti
PV

Vilém Hynek Jarmila

28. 8. 2009 14:55
Re: zásadní nesouhlas

Souhlas. Přijde mi, že o určitých tématech a pohledech se nějak nemluví. Buď se to nehodí nebo se začínáme bát. Do vosích hnízd by se nemělo píchat, ale měly by se přímo rozdupávat, nehledě na žihadla. Myšleno obrazně, ať mě ekologové nerozdupou.

0 0
možnosti
DA

Dr_A

28. 8. 2009 12:28
souhlas

Paroubka nemuzu ani cejtit, ale doopravdy nevim z ceho je mi hur - Reflex se zbulvarizoval strasne a vypovedni hodnota clanku klesa. Mela jsem Reflex rada pod vedenim pana Bilka, i kdyz uz tehdy jsme tomu rikali bulvar pro studenty. Holt ted je to cistokrevny bulvar...Rv

0 0
možnosti
R

rybizek7

28. 8. 2009 11:09
Tak s tímhle nesouhlasím

Óda na překrásného Jirku, vzorného manžela a sexy-mozka, chození na různé politické akce, promlouvání k davům, ale nedej bože, že jí někdo šlápne na kuří oko...už je to útok na chudáka těhotnou ženu. Jirka - ten férový chlap, poodkrývá své soukromí a ukazuje tu nádhernou atmosféru jejich soužití, čímž chce zabodovat u voličů. Osobně mi ten jejich vyumělkovaný mediální obraz přijde trapný a samozřejmě, že stejně je to i s tím, jak ambiciózní a karieristická Slovenka si vezme Jirku z lásky. Pokud si z toho někdo dělá srandu, tak nevidím důvod proč ne. Je to k smíchu a je to sranda i tak.

0 0
možnosti
JC

REDD-Grrr

28. 8. 2009 11:43
Re: Tak s tímhle nesouhlasím

Jo, pod tuto se taky podepíšu :))

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.