Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Andee

29. 8. 2009 14:41
No...

Vážený pane Přeučile, pokud se někdo chová tak hloupě jako manželé Paroubkovi, kteří si ze svého manželství dělají nechutný politický byznys (viz blog Paroubkové apod.), pak se nemohou divit, že bude následovat satirická reakce v podobném duchu. A není to o osobě šéfredaktora Reflexu, protože třeba Štěpán Mareš je ten poslední, kdo by si nechal diktovat, co má nebo nemá kreslit do Zeleného Raula.

0 0
možnosti
VR

daBmV

1. 9. 2009 21:51
Re: No...

mno, ale Mares taky nedela obalku ani nepise prvoplanove stvave clanky. je to vcelku vesele cteni, ale moc vazne se to brat neda. teda snad az na tu hrozbu paroubka na hrade v roce 2013, z toho se mi obraci zaludek uz ted. Safr vsadil na sokujici obalky a utocne komentare a pravdepodobne mu to vychazi, ale na muj vkus se v reflexu zacina objevovat cim dal vic bulvarnich clanku na ukor kdysi kvalitnich a zajimavych. Vratte nam Bilka, ten dokazal udrzet na jakes takes uzde i to prohulene hovado, ktere ted utrzene ze retezu radi az hanba.

0 0
možnosti
RG

darmo

29. 8. 2009 14:12
Hmmm

Chválím Vaši zmínku o rozdílu Bílkova a Šafrova Reflexu, i když jsem přesvědčený, že ten rozdíl není tak zoufalý, jak píšete.

A když nechcete pana Paroubka obhajovat, tak to prostě nedělejte. V tomto (ani v jiných) případech si to myslím opravdu nezaslouží. Je (nebo by aspoň mělo být) politicky naprosto korektní na téma rodiny říct novinářům "no comment", pokud nechci rodinu využívat ke svému PR.

V tomto si naopak vážím pana Topolánka, který nechtěl nechat novináře fotografovat svého syna. Že do fotografa strčil? No a? Mělo mu stačit jeho "ne!".

Strkání nosů do soukromí těm, co o to nestojí, to je podle mě bulvár!!

0 0
možnosti
WW

sluni-sluni

29. 8. 2009 14:17
Re: Hmmm

co to píšete za hlouposti? kohopak si vážíte? vždyň on si to děcko přece  vzal jako štít před novináři RvRv když po své prohře, nemluvě o tom, že svou původní volební kampaň právě on založil na své rodině ;-O

0 0
možnosti
V

vosák

29. 8. 2009 12:43
rozdáváním zakázek kámošům politiků...

politici nám vždy před volbami slibují, jak skončí s rozdáváním dotací a zakázek kámošů...jak to ale pokaždé skončí, všichni dobře víme... na blogu http://majkluvblog.blogspot.com je zajímavě popsáno, jak to chodít třeba ve Frýdku-Místku...!!

0 0
možnosti
IN

Micanek

29. 8. 2009 11:07
Upravím text

Použiji text autora a upravím ho:

Po problémech s prvním těhotenstvím Petry Paroubkové je evidentní, že

jde nyní o vymodlené dítě a není divu, že se nastávající rodiče na něj

těší. O to větší je hyenismus ...Paroubkoka, jeho ženy a volebních poradců ČSSD, kteří z tohoto těhotenství dělají Public Relations případ. 

Na hrubý pytel hrubou záplatu. Děláte si z těhotenství PR? ;-€ Tak vám to zkarikujeme ;-D

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

29. 8. 2009 11:44
Re: Upravím text

Je zajímavé, jak se nechá národ naposto zmanipulovat médii. Ne, že bych chtěl obhajovat Paroubka, ale v tomto případě je vše práce médií. Paroubek zcela normálně oznámil, že čekají dítě. Šmytec. V tom momentě se rozpoutala mediální kampaň a nastoupily sledovací týmy. Za Paroubkovými se na každém kroku táhl ohon fotografů a reportérů, kteří přinášeli sebemenší krávovinky z jejich života. To, že manželka provází při kampani manžela, je zcela normální věc. Je zajímavé, že např. u Obamy to naprosto nikomu nevadilo. Naopak, je žádoucí, aby se politik prezentoval s rodinou. To si takový Topolánek, při svém neurovnaném manželství pochopitelně dovolit nemůže. Takže PR z těhotenství paní Paroubkové udělala jen a jen média.!!

0 0
možnosti
D

Dankerk

29. 8. 2009 8:50
Obhájcům Reflexu

Pánové a dámy,nikdo nehonotí článek.Paroubek je Paroubek a o takové reakce si říká,ale uznejte, že ta údajná karikatura (fotomontáž) byla odporná a za hranicí etiky.

0 0
možnosti
SM

malcik

29. 8. 2009 8:59
Re: Obhájcům Reflexu

Nemyslím si, že by karikatura hranici překročila. Je sice na hraně, ale celkem výstižná.

0 0
možnosti
A

antizelenka

29. 8. 2009 7:32
Paroubek udělal ze své ženy předvolební tahák

a přímo ji  zapojil do volebního klání,

píše články o 10 metrových skocích,jezdí s ním na různé akce, posílá ji převzít tu Papaláše roku, tu papuče, neustále vykřikuje chudáček těhotná, tohle nesmíte.......

když bude stát mimo volební šarádu,  tak se do ní nikdo nebude navážet za její projevy

0 0
možnosti
D

dutina

29. 8. 2009 8:59
Re: Paroubek udělal ze své ženy předvolební tahák

Ba ba , je to tak . Paroubková se stala součástí  reality shou předvolební kampaně ČSSD . Autoru blogu právě utekly důležití idicie , že tomu tak je a proto napsal tento článek , sám by se měl zamyslet nad sebou zda nešláp sám do té předvolební žumpy.

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

29. 8. 2009 6:07
To svinstvo je moc i na ODSáky, jak vidno...

Děkuji autorovi za  článek, je vidět,že i mezi příznivci pravice se najdou slušní lidé

0 0
možnosti
NB

nebarevná barva

29. 8. 2009 11:45
Re: To svinstvo je moc i na ODSáky, jak vidno...

Jaké "svinstvo"? Pamatuji před 12 lety, kterak byl v německém der Spiegel Helmut Kohl ve fotomontáži ztvárněný jako ztopořený úd. Tohle je jen slabý odvar. A za b)- nevím, jak víte, kdo je ODEsák, to soudíte podle toho, že to ti lidé napíší? Vážený, tohle je anonymní diskuse, nelze věřit všemu.

0 0
možnosti
AO

Oralek

28. 8. 2009 22:16
Zcela s vami souhlasim

Ac jsem jednoznacne pravicove smyslejici clovek (tedy nevolic levicovych stran jako CSSD, ODS, TOP09, DS apod.), musim s vami zcela souhlasit a kdyz jsem tu obalku videl, nenapadlo me nic jineho, nez ze jde o vrchol trapnosti.

0 0
možnosti

elaine

28. 8. 2009 22:40
Re: Zcela s vami souhlasim

Ze jo? Mne to taky prislo trapny, jak se tam ten Paroubek svliknul, kdyz je tak tlustej. ;-D To je vazne vrchol!

0 0
možnosti

elaine

28. 8. 2009 20:30
Vazeny pane

a napadlo Vas nekdy, jak se asi citi "odlozena" puvodni pani Paroubkova, ktera byla odejita kvuli mladsi zene v "produktivnim" veku? To neni prasarna, kdyz musi denne nekde videt a hlavne slyset byvaleho manzela, jak se tesi na miminko, jak se ztrapnuje v ruzovych trickach nebo prilehavych plaveckach,  jak s laskou pecuje o svou  novou manzelku, ktera ho tolik miluje - toho sexy mozka? Ruku na srdce - milovala by ho tolik ta oddana nastavajici matka, kdyby makal za par supu ve fabrice ?

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

28. 8. 2009 22:10
Re: Vazeny pane

A jak se asi cítí odložená paní Topolová, když se všude producíruje její dosudmanžel s kočárkem, ve kterém vozí dítě s milenkou???

0 0
možnosti
MN

lunak

28. 8. 2009 17:49
Není to ta přímočaré, pane autore!

Máte sice pravdu s tvrzením, že se Šafrovi podařilo MF Dnes přiblížit k bulvárním plátkům, v kteréžto snaze pokračuje i v Reflexu, ale co týče Paroubka a jeho choti, dal bych spíše za pravdu Šafrově zdůvodnění vyjádřeném v editorialu - http://www.reflex.cz/Clanek37304.html. Paroubek (stejně tak i jeho nová choť) se úporně snaží zařadit do společenství duševně chudých celebrit, takže článek, který se zabývá právě jejich rozporuplným vystupováním na veřejnosti, má na stránkách časopisu typu Reflexu samozřejmě své místo. Třeba v Německu ve vysoce seriózním Spiegelu by podobná stať byla ještě o stupeň nabroušenější - bývalý premiér Schrőder viz toho důkazem. A fotomontáž nahých těl? Proč ne - urazit to může jen blbce (viz Paroubkova reakce)  - sociální demkraté by si konečně měli uvědomit, kdo vlastně vede jejich stranu...

0 0
možnosti
MN

lunak

28. 8. 2009 18:08
Re: Není to ta přímočaré, pane autore!

Mimochodem - ten váš časopis 21. století nesahá třeba Vesmíru ani po kolena...

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.