Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B6

best 68

1. 9. 2009 11:14
souhlas

R^R^R^

0 0
možnosti
A

Arth-

1. 9. 2009 11:14
No... to sice asi je.

Ale na tom, že je paroubek a jeho banda smečka gaunerů, co zcela vědomě okradou každého občana téhle země a stát nechají zbankrotovat se slovy "může za to ODS, protože za posledních 15 let taky 2,5 roku vládla... a na to, že v chabé koalici se jen vymlouvá..." tak na tom to vůbec nic nemění.

0 0
možnosti
MK

moko1

1. 9. 2009 8:31
souhlas

a karmaR^

0 0
možnosti
JH

jirha

1. 9. 2009 6:55
Komunističtí novináři

Většina současných novinářů vystudovala za komunistů a nechce mezi sebe pouštět nikoho jiného. Jejich heslo čím hůř tím líp stále vládne. Právě proto je vulgarizace našich médií podporována šéfredaktory. V podstatě slouží vytčenému účelu stále více a více nasírat lidi.

Vzbuzování nízkých pudů mezi lidmi je celkem jednoduché a využívání tohoto pudu vede nejrychleji k úspěchu. Pokud ale tuto myšlenku obrátíme tak platí že máme co sami chceme. Protože právě takové články chceme číst tak se prosazují takoví pisatelé které je do novin umějí dostat.

0 0
možnosti
PP

Rafaelou

1. 9. 2009 6:26
věc názoru...

Pane Přeučile,já naopak od Vás pokládám článek v Reflexu za výborný stejně tak jako jeho obálku.Nejsem příznivcem pana Paroubka a je mi upřímně řečeno lhostejné těhotenství jeho ženy.To je jejich soukromá záležitost.Ale...pokud oni sami při každé příležitosti a rozhovoru s tím jdou na veřejnost a pokud se chovají jak se chovají (viz blog paní Petry a různé tiskovky Jyrky) tak se nemohou divit.Označit některé noviny za žumpu je velmi snadné,na druhou stranu se ale zamyslete nad tím proč mají takovou sledovanost a čtivost.Pokládáte ty jenž je čtou také za odpad společnosti?Doufám,že né.A když se vám tak příčí časopis Reflex a MF Dnes proč místo psaní blogu (navíc nic moc) nepíšete vlastní noviny a nezkusíte s nimi vzdělávat českou veřejnost?

0 0
možnosti
VR

daBmV

1. 9. 2009 21:46
Re: věc názoru...

Tak zcasti s Vami souhlasim a to je ta, kde poukazujete na exhibici paroubkojc rodiny. ale ze jde reflex dolu je bohuzel fakt. pro me osobne byla posledni kapka "rozhovor" jxd s pani Konigsmarkovou, ktery pan Safr pres namitky a presto, ze nebyl autorizovan, otiskl. proc?  protoze je to citlive tema a zvedne to prodej. to ho ale radi na stejnou uroven jako je blesk, sip a spol, ktere vychazi v mnohem vyssim nakladu a o jejichz pravidelnych ctenarich si tedy nic dobreho nemyslim. a kdyz uz chcete chytracit, tak si nejdriv prectete alespon neco o svem cili. vedle clanku ma autor napsano ve sve biografii mimo jine: "Už šestým rokem šéfuji nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ,..." takze asi sem tam taky neco napise ;-)

0 0
možnosti
KS

ucetni54

31. 8. 2009 22:52
Málokdy dávám karmu

ale zde jsem nucen, protože jsem byl přesvědčen, že Reflex je jedním z posledních alespoň trochu seriozních časopisů. Pokud jsem přeskočil vyhulené bláboly J.X.Doležala - který uměl psát, pokud zvolil jiné téma než svého čokla a travku a pár dalších úletů.

Poslední dobou se však témto plátkem nese pouze primitivní antikomunismus a plivání na ČSSD - přiznávám, že tyto strany nemusím, ale po přečtení posledního čísla jsem začal uvažovat, zda je nevolit :-)

0 0
možnosti
JPB0

Jiří převeliká bradavice 002

31. 8. 2009 21:47
i slzu sem zamáčkl

slinty paní Kadeřábkové.  Rv

0 0
možnosti
HV

mattiCZ

31. 8. 2009 14:46
Naprostý souhlas, pane Přeučile.

Máte mojí úctu.R^

0 0
možnosti
MV

marka40

31. 8. 2009 13:57
Článek napsaný na úrovni.

Souhlas a karnaR^

0 0
možnosti
PK

juggler

31. 8. 2009 11:42
karma ani nahodou

nevim co jste presne podrobne studoval ci nestudoval ale ja cetl clanek v reflexu a rozhodne v nem nevidim nic spatneho ani nepravdiveho naopak je napsany velmi dobre a oblaka je naprosto skvela nevim jetsli jste byl v posledni dobe v cechach ale tento rok na nas paroubek vykukuje odevsad a nejvice prave ve spojeni s tehotenstvim sve zeny i s ni samotnou .... asi jste si nevsimnul ze rasisticke a demagogicke utoky z ust paroubka zustavaji medii zcela nepovsimnuty zabralo jeho vyhrozovani ze az vyhraje volby tak se vsemi zatoci .... zvlast za rasisticke reci o tom ze by se nemela davat prace cizincum by v demokracii takovy politik skoncil i kdyz vlastne by si to hlavne nedovolil .... reflex je v CR jediny medium ktere paroubka ukazuje takoveho jaky doopravdy je coz je primo desive proc proste vy vsichni co chete zase zit v totalite a nepracovat proc se nesbalite a neodstehujete se do ruska i se svym CSSD a KSCM rad bych konecne zil v zemi kde jsou slusni poctivi a sebevedomi obcane

0 0
možnosti
MN

Forrrest

1. 9. 2009 15:34
Re: karma ani nahodou

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.