Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tazmanskycert

10. 6. 2009 8:52
5 důvodů proč by autor měl přestat psát :)

Původně jsem měl tendenci vypsat něco viz. nadpis. Nicméně v řadě věcí se dá s autorem souhlasit napříč politickým spektrem.

Ovšem jde-li o to s kým do budoucna je mi přecijen oranžová bližší než modrá. Vemu-li v potaz minulé činy ODS (minulá dekáda) nemohu jim s klidným vědomím a svědomím odevzat svůj hlas (vyjma Pavlíka Bémů). ČSSD tak ve srovnání s ODS působí jako odvar z čaje a z oněch dvou zel je tohle to zlo menší. Budeme žít na dluh, ale budeme žít mnohem důstojněji než za modrého teroru.

Tak a vy pravičáci (z pravičáckého webu idnes) do mě.

0 0
možnosti
JS

cipeesek

10. 6. 2009 8:58
Re: 5 důvodů proč by autor měl přestat psát :)

Vážený pane,

nejdu do Vás, ale do Vašeho tvrzení..."Budeme žít na dluh, ale budeme žít mnohem důstojněji než za modrého teroru"...A tohle je podle Vás to menší zlo???? A kdo ten dluh po tom, co Vy si budete žít důstojně zaplatí..??? Vaše děti? Jejich děti? NEbo věříte tomu, že se dluhy platit nemusí?

0 0
možnosti
PP

pefben

10. 6. 2009 8:51
Ještě trochu přidat

Zmáčknul jsem karmu, i když rudé politice nevěřím a tudíž socdem nejspíše nikdy volit nebudu (ale nikdy neříkej....).

Respektuji ovšem váš politický názor a konkrétní příplady průšvihů, které uvádíte také sedí. Hlavně jsem rád, že se vyskytne volič ČSSD, který posuzuje jejich současné vedení bez oranžových brýlí. V diskuzích to vypadá, jakoby takoví neexistovali.....

0 0
možnosti
FS

mthead

10. 6. 2009 8:47
Fakt dobrý článek !!!!!

Karma. Ač tělěm i duší pravicově smýšlející člověk, s Vašim postojem souhlasím. Každý normální pravicový či levicový demokratický volič ví, že obě strany pro demokratický vývoj jsou nezbytné. A bohužel v každém vedení strany, ať už nalevo či napravo)  jsou občas dementi, populisti, lháři, exhibionicisti, prospěcháři a lidi toužící jen po moci - s tím nic moc nenaděláme. Vždycky to chvilku trvá, než se tito fištróni projeví v celé své názorové nahotě a potom to dostanou vyžrat (vajíčka, bulvár, soudy ....). Takže volme podle vlastního přesvědčení a programů a vykašleme se na ty občasné exoty, co se do čel stran dostanou.  

0 0
možnosti
KJ

cybermiky

10. 6. 2009 8:01
Podle autora článku

by se snad měl vrátit do čela ČSSD človíček, který byl dlouho první v oblíbenosti a to Standa Křišťál. Jen ať se vrátí, ale ať taky vrátí ty prachy, které vzal jako úplatek. I když zase na druhou stranu on dokázal pro sebe vysát ze státní zakázky až 40 procent provize, díky čemuž se lépe žije lidem navázaným na státní zakázky R^

0 0
možnosti
MB

pointre

10. 6. 2009 7:19
Karma

výstižné, pěkné.

U mne ČSSD skončila se Zemanem, ale to už je dávno :-)

0 0
možnosti
FM

Fery Mara

10. 6. 2009 6:37
Autore, myslíte si, že nám vadí jen Paroubek?

Jsem duší volič spíše středových stran, ale u nás taková není. Snad KDU-ČSL, ale ta u mě důvěru nemá, neboť je jak chameleon a nikdy od ní nevíte, kterým směrem se zrovna vydá. Takovou středovou stranou bývá ve světě sociální demokracie. Ve světě ano, ale nikoliv u nás. Naše ČSSD je stranou silně levicovou, spíše komunistickou. Viz apel na třídní boj (my to těm bohatým nandáme....), která graduje ve formě závisti až nenávisti. Tudy cesta nevede, leda do pekel. Aktivní, podnikaví a tím způsobem bohatí lidé jsou všude ve světě hýčkáni, neboť jsou to oni, kdo plní státní kasy, dávají lidem práci a vytváří hodnoty. Jen ta naše polobolševiská socdem si chce zaříznout slepici, která snáší zlatá vajíčka.

0 0
možnosti
FM

Fery Mara

10. 6. 2009 6:38
Re: Autore, myslíte si, že nám vadí jen Paroubek?

Tudíž vážený kolego, problém není jen pan Paroubek, ale celkový stav naší ČSSD. Moje rada je jiná. Do čela ČSSD zvolit mladé, minulostí nezatížené, lidi z regionů. A věřte, že jich je dost. Odstřihnout se od nabubřelé, arogantní, nepřátelské a na vše útočné politiky a začít se učit od socdem ve světě. Jen tak máme šanci v budoucnu uspět.

0 0
možnosti
PM

tzetze

10. 6. 2009 2:07
Rád bych volil soc.dem

Rád bych volil soc.dem. Nemůžu. Ropucha a superskokan sedí na prameni. Živí se bolševickými žvásty. O právo ani demokracii jim nejde, Jenom žijí z pozice. Tak jako ostatní. ODS - občánská , demokratická? Ani náhodou. Jenom strana. Politika je pouze prostředek jak se dostat k moci a penězům. Žádná charita.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

10. 6. 2009 1:39
Asi jo.

Dlouho jsem nečetl tak pravdivou úvahu. Jsem pravičák tělem i duší. Do maturit se nemontuju, nevím o co tam jde, maturoval jsem v roce 71. Ale jinak dobrý a karma.

0 0
možnosti
FM

Fox Mulder

10. 6. 2009 0:13
Komunální volby?

Myslím, že tam máte chybu. Letos na podzim nebudou komunální volby, ale parlamentní, respektive sněmovní. Pak ještě i senátní, ale samozřejmě jen v 1/3 okresů. Komunální volby byly naposledy na podzim 2006 a budou zase na podzim 2010. Tak si to opravte, jestli můžete. ;-)

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

10. 6. 2009 0:15
Re: Komunální volby?

klid, psal to vzdelany pravicak tak se neni cemu divit ;-D

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

10. 6. 2009 0:12
Ubohost a malost

http://www.youtube.com/watch?v=YBrUQzN0TrA&feature=related Zneužití historicky nejhorších období naší země.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.