Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wartas

10. 6. 2009 10:43
Prozření M. Bursíka....

Vážený pane , naprosto s Vámi nesouhlasím. Jest-li že byla SZ v koalici tak bylo její

 svatou povinností hlasovat s touto koalicí, což M.Bursík dodržel a zato si ho cením.

 Pokud by tak SZ nechtěla tak neměla do koalice jít. Toto si měly dámy - zrádkyně,

 které se podílely na zánik koalice, vlády a i SZ uvědomit. Tak jednají slušní lidé.

                                                                                                                        

0 0
možnosti
MM

Minghell

10. 6. 2009 10:36
Bravo

R^Bravo autrorovi článku. Vystihl jste to přesně. Vždy jsem volil SD ale s Paroubkem v čele se řítí do záhuby

0 0
možnosti
MV

wostrey

10. 6. 2009 10:32
Taktez tleskam!

Rozumny socialista, to se vidi malokdy. S clankem nelze jinak nez souhlasit. Karma a jen tak dal![>-]

0 0
možnosti
K

Kelyš

10. 6. 2009 10:17
Tleskám

To je přesně ono - z ČSSD se rétorikou a chováním pánů Paroubka a Ratha stává komická extremistická strana............

0 0
možnosti
OU

10. 6. 2009 10:07
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PP

Hvězdář

10. 6. 2009 10:38
Re: .....

Milý pane,

pokud považujete 21. STOLETÍ za bulvár, tak je vaše inteligence na úrovni poněkud podprůměrné. Sorry, ale asi čtete jiný druh tiskovin. Spolupracujeme úzce s Akademií věd ČR a předními vědeckými institucemi u nás i v zahraničí. Podle oficiálních průzkumů Mediatel má časopis 380 000 čtenářů a je vydáván i v Maďarsku a v Polsku, uznáván je i předními institucemi v zahraničí, jako největší popularizátor vědy a techniky. Ono totiž přiblížit vědu širokým masám čtenářů není vůbec jednoduché a ledacos se musí určitým způsobem zpopularizovat tak, aby to bylo přístupné všem. To vy ale asi nepochopíte.

S úctou autor;-D

0 0
možnosti
MK

taras

10. 6. 2009 9:49
Držte se vědy a techniky, pane kolego.

Pokud by Paroubek ustoupil před mediální štvanicí těchto a dalších tří modrých plátků, plus fašizující odnoži ODS, mladým konzervativcům, udělal by velkou, zásadní politickou chybu. Před modrým póvlem nelze couvat a utíkat.

Co se mladých týká, o synáčky a dcerušky z "lepších" rodin nejde, ti jsou svým původem a nenávistnou výchovou predestinováni k menšinové bezvýznamnosti, ostatní si o modrá společenská řešení nabijou hubu a zmoudří skrze tento přirozený proces. Neboť neoliberální a ódéesácké recepty končí VŽDY obrovských krachem (ještě si ho užijeme). Snad už to lidem jednou dojde. 

0 0
možnosti
VK

grr

10. 6. 2009 9:56
Re: Držte se vědy a techniky, pane kolego.

hahaha, no pokud jste nucen ve své argumentaci používat obraty jako " modrý póvl" a "synáčkové a dceruška z lepších rodin"  tak vám asi skutečný argument chybí a jen si tu vyléváte svoji nenávistnou depku :-P:-P:-P:-P:-P

0 0
možnosti
MM

palmic

10. 6. 2009 9:36
Tenhle clanek me prinutil uvedomit si jednu vec

A to ze ja nemam nic proti CSSD jako takove.

Nenavidim jenom Ratha a Paroubka. Mejte se fajn :-)

0 0
možnosti
JG

Hmota

10. 6. 2009 10:24
Re: Tenhle clanek me prinutil uvedomit si jednu vec

Přesně tak....mám to úplně stejně.Tato dvojka je něco,co odradí člověka na sto honů..

0 0
možnosti
LV

klojocz

10. 6. 2009 9:28
Musim priznat...

...ze kdyz jsem cetl prvni odstavec a psal jste, ze jste volic CSSD, tak se mi dal cist nechtelo. Ale prekonal jsem se :-) a musim vam dat za pravdu. Hezky a objektivne napsano...za tenhle clanek tam je K+. Doufam, ze takovych volicu bude vic a budou mit dostatecnou silu dosadit do vedeni CSSD jine lidi. Pak by mozna tato strana dostala zpatky nejakej kredit, nejakou seriozni politickou tvar. Ta soucasna banda poslala tu stranu do uplnejch s*acek. A troufam si rict, ze i skalni odpurci Zemana si tedka rikaj, ze on vlastne nebyl tak spatnej...:-)

0 0
možnosti
MK

marky24

10. 6. 2009 9:18
Konecne realny pohled

Jako spise  volic pravice se m vas clanek libi, celkove vas postoj. Ja take ne vzdy volil za kazdou cenu slepe jednu stranu.  Myslim si, ze mnoho lidi nema nic proti demokraticke levici jako takove. Pokud by nabizela nejaky smysluplny program, prinasela by diskuzi, sva REALNA reseni se kterymi by se v diskuzi dalo pracovat,  ne jen nadavky, nejubozejsi populismus a shazovani vseho. Napr pokud by prisla se zasadnim resenim vereneho dluhu, dovedu si predstavit, ze by to u me prevazilo nad jinymi drobnejsimi vecmi, s kterymi bych nesouhlasil a nakonec bych ji dal hlas. Jenze Paroubek,  Rath, prizpusobil se jim  Zaoralek, prekvapive Sobotka ... nasilim prosazovani novi clenov party Brozova nebo Slegr ( jako hokejistu reprezenatnta jsem ho mel fakt rad)  .. ta parta uz pusobi normalnimu cloveka jako vysmech, i kdyz nekdy, kdyz by si predstavil, ze by vyhrali volby ho zamrazi.

0 0
možnosti
RA

Richard Alvarez

10. 6. 2009 9:17
Pěkný článek

No, pane Přeučile, ač jste volič ČSSD, za tento článek máte ode mne karmu jako hrom! Lépe to vystihnout nejde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.