Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Martin Jirousek

10. 6. 2009 13:06
Nelíbí se mi

Když necháváte mazat naprosto nezávadné příspěvky. Konkrétně můj, který měl poměrně dost reakcí. To tu opravdu chcete jen souhlasné příspěvky i za cenu promazávání nechtěných? :-/

0 0
možnosti
AK

Alka.24

10. 6. 2009 13:22
Re: Nelíbí se mi

to máte za to, že napadáte vulgárně voliče pravice;-D:-P

0 0
možnosti
TR

Liška13

10. 6. 2009 12:34
Jste první volič čssd, co ode mne dostal karmu :-)

0 0
možnosti
JC

REDD-Grrr

10. 6. 2009 12:28
Je to divné

Tak Vám ani nevím, jestli jste skutečně volič ČSSD - a proč jste jím vlastně byl. Upřímně řečeno, všechno co jste zde vyjmenoval jako inspiraci naprosto odporuje snad všem strategiím, kterými se ČSSD ubírá a ubírala. Když by se založila nějaká strana, která by se řídila přesně těmito body, tak jí jdu volit. ČSSD se jim nikdy ani na krok nepřiblížila. To Vám na rovinu říkám jako Ex volič ODS, a nyní volič Národní strany nebo ED.

0 0
možnosti
FH

Bouše

10. 6. 2009 12:38
Re: Je to divné

Kruciš, ty máš ale rozptyl ! 8-o ;-D

0 0
možnosti
MB

mauhur

10. 6. 2009 12:27
s hodně věcmi souhlasím

ale to že absolvent musí mít odpracován rok, jinak zůstane bez podpory není nijak nové, osobě s tím mám zkušenost čtyři roky starou

jinak souhlasím, že vedení ČSSD by bylo třeba vykmínit, aby se tato česká tradiční strana stala opět konstruktivní a "státotvornou". Její volič se ze mě ale nestane, protože nesouhlasím se základními myšlenkami sociální demokracie a jejímu principu "nucené" solidarity - tedy například progresivním zdaněním - to je podle mého druh diskriminace, jen ne na základě rasy či náboženství, ale na základě majetku

0 0
možnosti
RC

FOXLAND007

10. 6. 2009 12:03
K p. Busíkovi

Vážený pane,

nemohu souhlasit s Vaším názorem na odstoupení p. Bursíka. To co dostalo Zelené do sněmovny je právě p. Bursík, to co způsobuje jejich pád jsou 3 pí**. Odchod p. Bursíka je jejich konec. Nejsem voličem levice a nebudu volit ani zelenou. Jsem součástí proudu, kerý volí neODS pravicovou stranu ať se v tu chvíli jmenuje ODA, US nebo jinak. Levice vždy dělá jen dluhy, ketré neumí splatit.

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

10. 6. 2009 12:08
Re: K p. Busíkovi

Zásluhy p.Bursíka nijak neupírám a souhlasím, že dostal Zelené do sněmovny. Ovšem jeho následující jednání, poklonkování ODS za každou cenu a zpronevěření se všem zásadám politiky zelených a předvolebních slibů, to už jej dokonale zdiskreditovalo. Samozřejmě k jejich pádu přispěly i vnitřní rozpory, ale i ty jdou na Bursíkův vrub. Může za to jeho neschopnost poslouchat odlišné názory a adekvátně na ně reagovat argumenty a ne silou, jak bylo jeho zvykem.

Autor;-)

0 0
možnosti
FH

Bouše

10. 6. 2009 11:49
Pan Přeučil má pravdu,

já sice socany nebudu volit ani s Paroubkem, ani bez Paroubka, ale jsem srozuměn s tím, že rozumná sociálně-demokratická strana má na naší politické scéně místo. Současnou ČSSD, vedenou Paroubkem a reprezentovanou figurami jako Rath, Zaorálek nebo Hašek (i když ten se po zisku koryta trochu stáhl) za rozumnou v žádném případě nepovažuji. S příchodem Paroubka na politickou scénu tu zavládlo ovzduší vzájemné nevraživosti a nenávistné konfrontace. Někdy si dokonce myslím, že tenty člověk je psychicky nemocen a měl by se léčit, a ne řídit jednu z největších parlamentních stran. :-/

0 0
možnosti
PS

Barbucha_the_bearspook

10. 6. 2009 12:58
Re: Pan Přeučil má pravdu,

Hašek se nijak nestáhl. Post Hejtmana je rozhodně lepší korýtko než post poslance. Teď spolu s profesionálním odborážem bez vzdělání (a ministrem dopravy ve stínu (!!??!!)) škodí Brnu a Jihomoravskému kraji.

0 0
možnosti
PS

Barbucha_the_bearspook

10. 6. 2009 11:39
Z části souhlasím - part 2

Podobně si neporadili západní socialisté s přistěhvalci, až jim to

přerostlo přes hlavu. Ale z těchto důvodů nebudu nikdy proti tomu, aby

se lidé po světě volně pohybovali, pokud budou dodržovat zákony dané

země. Zadrátováno už jsme měli a nepřeju to nikomu dalšímu.

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

10. 6. 2009 12:03
Re: Z části souhlasím - part 2

Taká já nijak nebrojím proti volnému pohybu lidí po světě i za prací. Zákazů jsem zažil až, až. Ale určitá omezení a mnohem přísnější prověřování imigrantů bych určitě podporoval. Mezi lidmi, kteří zde chtějí opravdu poctivě pracovat, se sem hrnou i spousty těch, kteří o práci zájem nemají a co si budeme povídat, rozšiřují sítě organizovaného zločinu. Úplně s vámi souhlasím, co se týká Vietnamců. Převážná většina z nich jsou nesmírně pracovití lidé, které musí člověk chtě nechtě obdivovat, protože uchytit se a vybudovat si novou existenci ve zcela neznámem kulturním prostředí, to panečku klobouk dolů.

Autor;-)

0 0
možnosti
PS

Barbucha_the_bearspook

10. 6. 2009 11:39
Zčásti souhlasím - part 1

Je pravdou, že socialisté s Paroubkem, Rathem a Zaorálkem už jsou za zenitem a pokud stranu neopustí, tak to bude stále horší. Tvrdit, že Bohuslav Sobotka je muž na svém místě je poněkud odvážné. Nevím, jestli jste ho někdy potkal osobně, ale pro mne je to bezzásadový slizký člověk s minimálními životními zkušenostmi. Bude pochlebovat každému, kdo bude zrovna v čele socialistů, tak jak vždycky. Podat mu ruku je opravdu dost hrozný zážitek.

Vaše řeči o multikultuře mě také moc nenadchly. To zavání ultrapravicí. Je to vždy problém v systému, každý musí mít stejná práva, ale hlavně stejné povinnosti. Vidíte sám, jak to dopadlo s Vietnamci, kteří nebyli od začátku pod přísnou kontrolou jako ostatní podnikatelé. Nekontrolovatelná tržiště, pašování zboží, výroba padělků. Přitom jsou to pracovití lidé, kteří jsou v určitých oblastech pro stát přínosem.

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

10. 6. 2009 10:56
Pane jo...

Pane Přeučile, vidím , že jste starší člověk , dokonce šéfujete časopisu o vědě a jistě máte mnoho životních zkušeností a moudrosti. Proto mě překvapují některé vaše závěry. Např. jak se ukázalo, že panu PAroubkovi nejde o principy soc.dem ? A jak se u jiných prokazuje , že jim o principy ČSSD, ODS, Zelených jde ? O moc jde v politice především, jen ten kdo má moc může něco efektivně ovlivňovat, měnit i v zájmu té strany. Vajíčka. Na jedné straně naznačujete , že je mohl iniciovat a mazaně podněcovat ledakdo,  tedy i lidé , kteří měli temné úmysly, ovšem to vám nevadí vybízet P. k odstoupení.  Mladí ho nechtějí ? Nebo jenom ta část , která nejvíc křičí doslovně i obrazně ? Jaká je záruka , že když odstoupí ČSSD vyhraje ? 4 a 5 může libovolně platit na jakéhokoli politika. Pokud tak neudělá, zcela jasně dá najevo své pohrdání občany České republiky a jejich míněním..to je co ?

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

10. 6. 2009 10:56
Re: Pane jo...

Morální apel ? Potřeby mladých absolventů jsou naprosto rovnocenné potřebám svobodných matek, starých a nemocných . Havířů či hrdinů soc. práce jako elity národa už bylo dost. Mimochodem  pláčete na nesprávném hrobě ,  úpravy podpor v nezaměstnanosti výrazně pozměnil Nečas. tyto podivné existence stát vykrmuje a na slušné mladé lidi kašle? No toto už je jako z mítinku Dělnické strany. Aha pozoruhodný závěr: nezasahujte proti extremistům, protože to jen rozdmychává odpor proti režimu?! Atd. Abych řekl pravdu , čekal jsem od člověka, který vede „renomovaný“(jsem si myslel, vychází ještě Vesmír ?)  vědecký časopis větší míru sofistikovaného přístupu k faktům a zdržení se lasiných manipulativních prvků v textu. No co se dá dělat. Panu autorovi vřele doporučuju knihu Problém médií od Roberta W. McChesneyho. On už určitě pochopí proč.

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

10. 6. 2009 10:45
že by došlo k prozření a probuzení šípkové

Růženky ještě před volbami sice nepředpokládám, ale směr je správný ;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.