Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

vokoun6

11. 6. 2009 14:50
tak trochu pomalejší voliči socanů???

autor píše: "se ukázalo, že je to člověk, kterému nejde o samotné principy sociální demokracie, ani o její vítězství ve volbách, ale o moc a vítězství Jiřího Paroubka, jako jedince."

Nelobte se, ale proč vám trvalo více než 4 roky než jste na toto přišel? Paroubek z dubna 2005 kdy byl po Grossovi jmenován předsedou vlády je stejný jako Paroubek léta 2009.

0 0
možnosti
JN

namestii

11. 6. 2009 14:23
Škodí všem, už i ČSSD ...

Jen ať tam ProuBack zůstane .-)

0 0
možnosti
K

kOBLICH

11. 6. 2009 13:43
Dobrý vtip

"Šéf strany zelených Martin Bursík vyvodil ze svého dosavadního počínání důsledky a odstoupil z čela strany."

Ten člověk ze strany zelených zbaběle utekl, stejně jako prchají jistí malí hlodavci z potápějící se lodi. Schválně sledujte, ve které politické straně se vynoří i se svojí Kateřinou, žabičkou zelenou ;-D

0 0
možnosti
PR

preceda

11. 6. 2009 21:40
Re: Dobrý vtip

Já tipuji TOP09...

0 0
možnosti
PB

Pakuin

11. 6. 2009 9:50
Jednoznačně karma

A myslím, že podobný názor asi mělo více příznivců soc dem, volby to ukázaly. Pan Paroubek lže a je zlej. To cítíme i my pravicoví. Jsem rád, že to už cítí i ti z jeho řad. Děkuji za pěknou interpretaci. Můžete se ještě mrknout na Dr Ratha? Tak pěkně se mi ten Vás článek četl. :-)

0 0
možnosti
T

tma

10. 6. 2009 23:43
prosím autora článku aby mi vysvětlil tato slova:

"Proč mají tisíce studentů doplácet na ambiciózní plány hrstky samozvaných teoretiků, kteří si za každou cenu chtějí udělat jméno (a samozřejmě slušně vydělat) na zavedení této nebetyčné hovadiny? Navíc velmi dobře zaplacené!" ...........přiznávám, že o státních maturitách toho mnoho nevím, snad jen to, že by se  znalosti všech studentů v republice měly sjednostit ve dvou základních předmětech.... ostatní zůstávají na volbě a zaměření škol.... a ještě jeden dotaz - myslíte si, že  ti teoretici, o kterých píšete ve výše citovaném textu jsou jen v oblasti škosltví?!?!?! :-(

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

11. 6. 2009 10:12
Re: prosím autora článku aby mi vysvětlil tato slova:

Neúměrné výdaje na zavedení státních maturit jsou snad každému jasné, uvádím je v článku. Pokud máte zájem o bližší informace, doporučuji navštívit na Facebooku následující stránku: http://www.facebook.co/group.php?gid=68413177162. Co se týká oněch teoretiků, je to bohužel obraz celé státní správy, kde se dělají poslední dobou nejrůznější zákony od kancelářského stolu, bez znalostí skutečné praxe.

Autor;-)

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

10. 6. 2009 20:53
Pane Preucile

Prestoze jsem to jeste nikdy neudelal, dnes tuto vyjimku udelam. Mate ode me karmu. Duvod je ten, ze je to poprve kdy se po 6 mesicich meho pohybu na tomto blogu slysim konecne rozumny nazor od levice, ze takovym zpusobem jakym dela potlitiku pan P. se to opravdu neda. Protoze je to mlade lidi neprijatelne! V tom se zcela shodneme. CSSD ma tri problemy, ktere vyvolaly takovou nevoli 1) pan Paroubek jeho styl je takovy, ze to jiz neni akceptovatelne, 2) pan Rath - tento pan si velmi casto uzpusobuje zakony svemu volebnimu programu pro me byla posledni kapka zavadeni vernostniho programu na to, aby lide nedavali statu penize za leky to uz je nehoraznost stat plati za to, ze nedostane penize a zaplati to sam, 3) Komunisti - nevim co si pan Paroubek mysli, ale pokud komunisti s nim vytvori koalici dopadne to jako s ODS a KDU, totiz CSSD bude muset pro zachovanim kolaice pristoupit i na pozadavky partnera KSCM, cehoz lze velmi jednoduse vyuzit. A co zvitezi touha po moci nebo demokracie?

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

10. 6. 2009 20:59
Re: Pane Preucile

Přesně bodu 3 bych se také nejvíce obával. Všichni máme své zkušenosti. Co se týká bodu 2, o panu Rathovi je škoda psát. Pokud padne Paroubek, sveze se i tato osoba. Díky za názor

Autor;-)

0 0
možnosti
VK

samr

10. 6. 2009 16:48
souhlas

CSSD se jasne profiluje jako strana pro důchodce a socialně slabší. Už se ani nesnaží krást středové voliče, ale spíš bere voliče komunistům. Nejsem jejich fanda a jejich program rozhazování mi nikdy nebyl blízký. S Vašemi názory souhlasím téměř do puntíku. Přál bych si aby takovýmto způsobem procitla většina, ne voličů CSSD, ale populace. CSSD se snaží vytvořit dojem nepřítele a strachu z ODS, a tím si udržet voliče, místo toho aby nabídla byt jediný slušný návrh jak situaci řešit - jak by řekl politik - koncepčně a ne populisticky.  Bohužel středopravicová ODS mě už také zklamala dost. Už jen doufám že lidé konečně přestanou volit "menší zlo"(když obě dvě zla jsou uplně stejná) a začnou volit dle volebního programu. Nežijeme v systéme dvou politických stran! Bohužel, ty dvě nejsilněkší strany se nám stále tento dojem snaží vnutit a lidé jim to stále věří a myslí si že kdo volí malou stranu vyhazuje svůj hlas. Dokud budem volit menší zlo, tak se nic nezmění.

0 0
možnosti
PB

Pakuin

11. 6. 2009 9:54
Re: souhlas

Na tom je politika CSSD postavená na konfrontaci a "třídním boji" proto neguje vše co řekne ODS nebo jiní. CSSD nejde o nějaké řešení ale jenom ukázat, že to co je dnes a uplně špatně. Všecho umíme a uděláme líp. Potřebujete víc sociálních dávek dáme Vám je atd... To se pochopitelně "lopatám" líbí, když někdo řekne, počkejte po volbách, to s váma zameteme! Ale kdo je to my a s kým budou zametat? Dyk jsme jeden národ, jeden stát, tady nestojí nikdo proti nikomu. Ale to CSSD asi vědět nechce a hlavně se jí to nehodí. Proto se myslím, že skutečným následovníkem KSČ je dnešní ČSSD vedená p. Paroubkem, a to je smutné. :-/

0 0
možnosti
PB

center

10. 6. 2009 16:38
21. století?

S vyzněním první části příspěvku celkem souhlas, ale jestli novináři Vámi šéfovaní píší články tak, jako Vy, asi se čtenáři mají na co těšit. Čeští Zelení samozřejmě nikdy v europarlamentu neseděli, takže z něj nemohli ani nikdy zmizet a na podzim se budou konat předčasné parlamentní volby, o komunálních nic nevím. Možná budou někde v místě Vašeho bydliště.

Jen na okraj, pokud máte pocit, že mladé lidi bude oslovovat Bohuslav Sobotka se svým "pragmatickým" příklonem ke komunistům, z celé duše doufám, že se zatraceně mýlíte.

0 0
možnosti
M

mmmm1

10. 6. 2009 14:22
- v tom případě se omlouvám

admin je asi sjetej-   slovo soudruh považuje za sprosté a proto  maže.....

0 0
možnosti
M

mmmm1

10. 6. 2009 13:46
-už věřím, že jste volič ČSSD

mažete to co se Vám nehodí.....

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

10. 6. 2009 14:00
Re: -už věřím, že jste volič ČSSD

Vážení nespokojenci s mazáním. Pokud si myslíte, že mám možnost nebo zájem mazat nevhodné příspěvky, tak jste silně na omylu! Nikdy by mne něco podobného nenapadlo, ale někdo holt soudí jiné podle sebe. Pokud některé příspěvky zmizely, je to na zásah adminů blogu, což já absolutně neovlivním.!!Howgh.:-/

Váš autor

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.