Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

MDragon

14. 6. 2009 0:37
Absolventi

Na uvod upozorneni - jsem pravicovy volic. Podle me ve vasich 5 argumentech nejsou zadna podlozena fakta, jde o vase domnenky, ale to vam neberu.

"Mám také syna, který letos absolvuje a brigádu sháněl jako každý rok již od ledna. Letos marně! Desítky tisíc absolventů tak zůstanou kdovíjak dlouho doma, na podpoře od rodičů. "Takovehle uvazovani je mi hodne proti srsti.. Ono, kdyz se chce, tak to jde.. Pokud vas syn ma letos absolvovat a zacne si az v lednu hledat prvni "brigadu", tak se neni cemu divit.. Takovyto absolventi opravdu budou sedet doma.. Nehlede na to, ze brigadami, se ten rok nahani dost blbe.. Jsem v 5. rocniku VS, budu ted koncit.. A 4,5 roku z tech 5 let, co na VS chodim, pracuji na polovicni uvazek.. A nedelam to rozhodne kvuli tomu, abych dostal podporu.. Doba je hold takova, ze absolvent bez praxe dnes neni pro zamestnavatele zajimavy.. Ja takhle vim, ze hned po skole bez problemu budu mit velice solidni praci, i pres tu veskerou "krizi". Je to o tom se snazit..

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

14. 6. 2009 11:10
Re: Absolventi

Souhlasím s vámi, ale můj syn absolvuje střední školu a to je rozdíl. Středoškolák má během studia možnosti brigády omezené pouze na prázdniny a většina zaměstnavatelů chtěla navíc brigádníky starší 18 let. Pokud chce po ukončení nastoupit rovnou do zaměstnání, těžko může někde prokazovat praxi.

Autor8-o

0 0
možnosti
MC

sualk

13. 6. 2009 17:38
To, že je Jyrka ostuda ČSSD to mně nerve žíly,

ale že je ostudou českého národa to je zlé. Doporučuji prověřit Jyrkovo občanství. To přece není možné, aby tento čaroděj byl synem českého národa. Demokraté probuďte se! Vážený autore ovšem ani Jyrkovo družina tento stav nemůže vylepšit a zadlužovatele Sobotku nechte raději v klidu. Prakticky vše co jste zde zmínil tu reprezentují svými programy strany současného politického spektra. ČSSD již dosáhla svého zenitu, tak ji nechte v klidu vyšumět a buďme rádi, že předsednictvo ČSSD vyvěšuje tohoto lempla na nejvyšším háku. Vzkříšení nelze provést výměnou otevřenéhp ďábla za ďábla skrytého.!!;-)

0 0
možnosti
D

dýmka

13. 6. 2009 13:58
Ano!

Naprosto přesné, takový je Pan Paroubek...

0 0
možnosti
A

Aveva

13. 6. 2009 9:02
ČSSD je dnes představitelkou komunistické doktríny

nazvané socialismus.

Hájí zájmy všech dobrovolně okradených občanů z dob socialismu. Dobrovolně okradených o svobodu, příležitost o klidné bezstarostné stáří. Líbivé komunistické sliby.

Ti to lidé stále nechtějí pochopit, že když se nechali dobrovolně desítky let okrádat komunisty, dnes už to zpět nedokáží vymoci.

Tak jen otravují atmosféru ve společnosti a nechávají průchod těm nejhorším emocím jako je strach z budoucnosti, závist, ukřivděnost, ...

0 0
možnosti
VZ

mobidik

12. 6. 2009 14:42
Lidé už nevěří ničemu, jsou apatičtí, pasivní!

Nespokojení k volbám nechodí - nemám práci nebo málo placenou práci, jsem kvalifikovaný pracovník(vyučený s maturitou, středoškolák, ale i  vysokoškolák..), nikdo mne nechce. Vysokoškoláci to mají u soukromníků horší, majitelé se bojí že za rok by chtěl vysokoškolák i 20.000Kč hrubého! Raději vezme nejlevnějšího středoškoláka, ten bude dělat za 16.000Kč i méně. Vyučených je málo(kteří umí i řemeslo, proto se platí jejich práce lépe)! Lidé říkají, mám se špatně, mám ještě podporovat europoslance s velkým platem? At si dělají co chtějí! Když se v práci ozvu, tak mne vyhodí na hodinu! Proč mám volit! Panstvo si udělá stejně co chce! To je hrozná doba, člověk neznamená nic, nic neovlivní! Toto  jsme asi nechtěli. To je prostor ČSSD!

0 0
možnosti
MB

Mopr22

12. 6. 2009 12:49
Nesouhlas

Jsem nevolic a cele soucasne politicke divadlo mi prijde nechutne. Od Paroubka pres Topolanka az po Bursika a Kalouska. Ale nesouhlasim. Tam, kde jsou negativni emoce, jsou i pozitivni. Cozpak se nikdo Paroubka nezastal? Vzdyt vznikaly potycky mezi hazeci a priznivci. Navic se nehazelo jen na nej. I kdyz nedorazil, hazeci pokracovali. Neslo o utok na Paroubka, ale o normalni nesmyslnou agresi. Navic hazeli ctrnactilete decka, ktere ani volit nemuzou, tudiz neni treba se bat ztraty jejich hlasu. Navic az dojdou do zivotni faze, kdy volit budou moci, tak pochopi, ze zivot je o necem jinem, nez o tom si hodit na nekoho, kdo je mi nesympaticky. Ze zivot je o tom, co clovek muze ze spoluprace ziskat. Cozpak lze uzavirat obchody pouze s lidmi, kteri jsou vam sympaticti? Ja podepisuju smlouvy i s lidmi, kteri jsou idioti. Jednoduse proto, ze vim, ze budou pro mne a mou firmu a me zamestance prinosem. Stejne tak budou tito hazeci v budoucnosti volit - toho, kdo jim nabidne lepsi zitrek.

0 0
možnosti
L

lofashej

12. 6. 2009 17:53
Re: Nesouhlas

jak můžeš napsat takovou neuvěřitelnou hovadinu - jsem nevolič a politické divadlo mi přijde nechutné!!!!;-O ježiš teď si čtu dál tvůj příspěvek a asi ani snad nebudu na ten zbytek reagovat....ne nebudu ani na tu první větu....

0 0
možnosti
PS

Petr Souček

12. 6. 2009 9:13
Paroubka odmítají i Marťané

Ano i na Marsu odmítli Paroubka! http://www.webvize.cz/play.php?vid=540

0 0
možnosti

HAns.cORe

12. 6. 2009 8:12
Proč nevolím ČSSD

Dokud bude ČSSD dělat stupidní předvolební kampaň jako tentokrát pro volby do evropského parlamentu, tak je nikdy nikdo s mozkem větším než vlašský ořech volit nebude.

Příkladem nechť je spot proč nevolím ODS a billboardy o tom kdo nezavinil krizi...

0 0
možnosti
H

halupa

12. 6. 2009 7:56
je to o lidech

Je jedno, jestli jste levicově nebo pravicově smýšlející volič, ale jedno mají společné. Nikdo rozumný nechce volit korytáře. A tímto dojmem nepůsobí jen Paroubek, ale i Rath, Bursík, Tlustý, Falbr nebo Železný. Proto budou mít hlasy lidé, kteří budou mít politické vize, ať budou jakékoliv. Když někdo přizná, že se požene ke korytu třeba s komunisty, jen aby rypák zaryl co nejhlouběji do žlabu, svou stranu jen potopí. 

0 0
možnosti
JE

jo.hanna

12. 6. 2009 6:03
Pane autore,

s Vaším příspěvkem, i jako pravicový volič, souhlasím. Mám jen jednu připomínku...  je Paroubek hrobníkem ČSSD a nebo je prostě ČSSD z principu taková strana, která, když nebude mít Paroubka, nahradí ji bryskně jinou figurkou podobného ražení? Protože mám pocit, že tato strana naposledy vykazovala opravdové socdem rysy za Horáka....   jinak Vám karma  :-)

0 0
možnosti
TP

InstinkTT

12. 6. 2009 15:26
Re: Pane autore,

Ano ty figurky se u Socanů vyskytují od odchodu Miloše. Viz Šmidla dont speak english a velevážený Standa Grosstapů následován prasečím Jiříkem.  :-/;-€RvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.