Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P31e10t70r 24J62a78n89s93k23y

19. 11. 2012 20:48

priste by bylo dobre uvest cislo zakona.. neverim vsemu co se kde pise

1 0
možnosti

On i pan Kalousek si myslí, že naši učitelé jsou nejlínější na světě, tak proč jim nepřiskřípnout tipec. Ale že si páni poslanci neuvědomili, kolik zkrachuje kvůli tomu rekreačních středisek, které žily hlavně ze škol v přírodě a lyžařských kurzů, a školicích agentur pro vzdělávání učitelů, protože na školení taky učitelé přestanou jezdit (už teď za peníze pro další vzdělávání učitelů musí škola hradit nemocenskou do tří týdnů), na to přišel i blbec. Takhle přibude v místech s vysokou nezaměstnaností další procento lidí bez práce, ale hlavně, že se ušetří ve školství..

1 0
možnosti

Proč vás to udivuje? Kolik už vyšlo z parlamentu opravdu dobrých a bezchybných zákonů?

3 0
možnosti
Foto

Já vím, že se tomu pořád divím, ale říkám si, že ty poslanecké relikvie, co jsou tam už 20 let, by mohly dostat konečně rozum:-(

3 0
možnosti

no, ono to bylo krapánek jinak....učitel sice dostal zaplacenu pracovní dobu strávenou na výletě, ale odpovědnost měl celých 24 hodin(pokud to přesahovalo dobu výuky)

0 0
možnosti
Foto

Je to jasné, ale nyní mu zůstává odpovědnost stejná po oněch 24 hodin a dostane zaplaceno velké prd;-(

4 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.