Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

12. 10. 2011 13:57
Ano, žije u nás více menšin,

ale jen jedna a zrovna ti paraziti, si stále kladou další a další požadavky, jako by oni živili nás a my měli z nich užitek. Bohužel jsou jedinou skupinou, kteří nejen že nic Česku nepřináší, ale jen požadují, ničí a likvidují. Zcela podle heslq, když budeš řvát, dostaneš. Je na čase aby tedy dostali . holí přes hlavy.

0 0
možnosti
A

Alka1

12. 10. 2011 11:45
není dne, abychom nečetli takové hrůzy

http://www.novinky.cz/krimi/247167-ve-14-vrazdil-a-znasilnoval-ve-34-letech-opet-skoncil-ve-vazbe.html

Ve čtrnácti vraždil a znásilňoval, po propuštění po 8 letech opět loupil.... 

Co s tímhle....?

0 0
možnosti
B

bull004@seznam.cz

12. 10. 2011 11:35
Přesně tak,

stačí snížit parazitovné, jako to udělali na Slovensku a parazit potáhne zase dál. Něco tak zbytečného a škodlivého jako oni se jinde v přírodě nevyskytuje. Naštěstí to v každém případě nemůže už takto dlouho fungovat, teorie o nasyceném roztoku platí i pro parazity.

1 0
možnosti
JC

medvěd brtník

12. 10. 2011 10:22
Co se Vietnamců týče, pilně pracují na uznání za menšinu,

což by jim dala právo na vzdělání v mateřském jazyce, tedy vientnamštině. A vzhledem k jejich vytrvalosti a pracovitosti (na rozdíl od Rómů) bych viděla jejich snažení za poněkud nebezpečnější. Zatím ovládají  večerky, zeleninu a ovoce, nehtová studia a část restaurací, v další generaci přijde vyšší level. V Praze - Libuši při posledních místních volbách volili první vietnamští voliči, za 4 roky chtějí postavit své kandidáty, no a vzhledem k etnickému složení Libuše tak za 8 let budou vládnout na místní radnici. Také plánují výstavbu obřího budhistického chrámu na pozemcích na hranici Libuše a Kunratic. Upřímě, nerada bych se jednoho dne probudila a zjistila, že bydlím ve Vietnamu. Už dnes se části Libuše říká malý Saigon.

1 0
možnosti
H

huggo1

12. 10. 2011 10:36
Re: Co se Vietnamců týče, pilně pracují na uznání za menšinu,

A co je potřeba k tomu, aby byli "uznáni za menšinu"?

0 0
možnosti
F

ftdolton

12. 10. 2011 9:20
Hezké,

až na ten závěr. Obsahuje sice odpověď pro jednoho nepozorného čtenáře - při posledním sčítání LDB se k Romům přihlásilo 11000 osob.

Rozdíl mezi odhadovaným počtem cca 400 tisíc Romů a uvedeným číslem není migrace - přistěhování, ale skutečnost, že Cikáni se nehlásí ke své (Romské) národnosti. Nejobvyklejší je slovenská, česká a maďarská.

1 0
možnosti
C

CarolusMagnus2

12. 10. 2011 8:42
Kolik se jich při sčítání lidu

přihlásilo k cikánské národnosti ?

1 0
možnosti
C

carolusI

12. 10. 2011 8:31
Na Slovensku

tento problém řešili před pár lety. Když se cikáni začli bouřit a rabovat obchody, stačily dvě dávky ze samopalu, dokonce jen do vzduchu. A problém byl vyřešen - cikáni se přestěhovali do Čech.

1 0
možnosti
PA

Mathias

12. 10. 2011 8:28
Za viníky současného stavu u nás vidím:

1. Nás - nejsme schopní ve větším počtu dojít do volebních místností a tudíž jaká skvoloč nám vládne, je naše vina. Nejsme jednotní a stále čekáme, že to za nás někdo vyřeší. 2. Politiky všech parlamentích stran - ti vytvářejí zákony, které umožnují nefakčenkám žít bezpracně a lépe, než člověku, který chodí do práce a odvádí daně. Označení nepřizpůsobivý je nesmysl, protože se velmi dobře přizpůsobili, jak využít veškerých výhod, který jim přináší náš štedrý sociální systém. Sociální dávky mají sloužit k tomu, aby člověk na ulici neumřel hlady a ne k tomu, aby skončily v hracím automatu, za cigarety, alkohol, značkové oblečení a elektroniku. Zpřísnit kontrolu, na co jsou používány peníze daňových poplatníků. A parazit, který bude odříznut od státního penězovodu, sám odtáhne někam jinam.

2 0
možnosti
M

Mychal.B.

12. 10. 2011 9:25
Re: Za viníky současného stavu u nás vidím:

Věř tomu, že pokud onen flákač "neživí" x dětských krků a není cikán, tak si ze sociálních dávek nevyskakuje :-/

1 0
možnosti
IB

isabell

12. 10. 2011 8:14
...

Bylo by zábavné sledovat, kolik cikánů by se do té povinně vytvořené politické pozice vyhouplo, pokud by se zároveň nastavily nějaké mantinely- např. čistý tr. rejstřík a to včetně přestupkového řízení, alespoň pět let odpracovaných v kuse, plus VŠ vzdělání  .... ;-)

Každopádně kdyby u nás něco takového opravdu přes politiky prošlo, už jsme s manželem domluveni, že se odstěhujeme, protože to už by byla, alespoň pro nás, ta pověstná poslední kapka :-/

2 0
možnosti
VP

vlastmá

12. 10. 2011 8:05
PARLAMENT JE NADVLÁDA MENŠINY

Pravdou je, že parlament neodráží seskupení občanů České republiky. Parlament je seskupen menšinovými podivnými skupinami. Navíc, mnozí ještě ani neví nic o skutečným životě, byť jim je již více let.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.