Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Edenic

25. 3. 2010 18:02
Dar pro soudruhy Obamu a Medveděva

Jako dar vděčnosti českého lidu by si americký a ruský komoušek mohli odvézt toho našeho, soudruha příteloviče Paroubka.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

25. 3. 2010 7:44
no jo matejka...

to je pripad, ale diky, aspon jsem si ten jeho cirat precetl....

0 0
možnosti
PH

petrph

25. 3. 2010 7:29
ale zase nepřehánějte

To snad platilo za Shakespeara že si lidi mysleli že Čechy leží u moře, a za Conana Doyla že tu vládne  Wilhelm Gottsreich Sigismond z Ormsteinů, velkovévoda z Cassel-Falsteinu a dědičný král české země.A snad za Rakouska Uherska že Praha a celé Čechy jsou někde ve Vídni.Od té doby uplynulo hodně vody, a díky spoustě našich kvalitních lidí Českou republiku i Prahu znají po celém světě,její krásu,klady,ale i zápory, jak z  hlediska turistiky,obchodování,podnikání,úřadů,vymahatelnosti práva ale i třeba míry korupce. takže se opravdu nemusíme obávat, že by po několika dnech reportáží CNN (které se zaměří na politické rozhovory kolem podpisu) sem nastal nějaký boom  přísunu turistů, obchodníků a podnikatelů z celého světa.

Nakonec, podobné celosvětové slávy se nám dostalo ze strany USA už před pár dny, kdy nás americké ministerstvo zahraničí uvedlo ve své výroční zprávě o dodržování lidských

práv z  důvodu údajné diskriminace Romů,korupce a obchodování s lidmi.CNN to jistě také citovalo!!!

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

25. 3. 2010 7:48
Re: ale zase nepřehánějte

Obdivuji váš optimismus v tom, že nás vude znají. Procestoval jsem přes 40 zemí světa a tak si dovoluji tvrdit, že mám docela slušný obrázek o geografických znalostech obyvatel různých zemí. A můžu vám říci, že je to docela katastrofa. A to nemluvím o obyčejných lidech, ale o vysokoškolsky vzdělaných odbornících. Měl jsem možnost navštívit i řadu univerzit v USA a o geografické poloze ČR či o našem hlavním městě, měla správné informace sotva třetina studentů! [>-];-D

Autor

0 0
možnosti
J

jirkaknop

25. 3. 2010 7:09
Mnichovská dohoda, Waršavská smlouva

mají pro Německo nebo Polsko také pěkný zvuk! Za to , jakým způsobem s námi zametli ve věci radaru, je to sice hezká náplast, ale.. Že se tady podepíše "odzbrojovací" smlouva, protože Obama nemá peníze na zdravotní reformu a opouští vliv v Asii a dává nás na pospas Rusku.. a my budeme mít příjmy z turistiky! No neberte to!

0 0
možnosti
J

jirkaknop

25. 3. 2010 7:12
Re: Mnichovská dohoda, Waršavská smlouva

Ještě, že odzbrojuje také Irán, Čína, Indie a Pakistán.

0 0
možnosti
FK

manilaman

25. 3. 2010 6:31
Svata pravda

Jedna smouva, ale cely svet shledne Prahu, Ceskou Rep, to je dostacujici odmena. Zadne jine cavyky neni treba delat, nic neni treba pozadovat. Souhlasim s vami pane.:-) At nam nakonec daji reklamu. Rusi nas okupovali po leta, dluzi nam. Americani nas prodali v Mnichove, dluzi nam. Neco z toho pozitivniho nakonec vyleze.

0 0
možnosti
N

nevimnicpisiovsem

25. 3. 2010 6:07
pane

autore, obdivuji vas, ze se  s temi diskutery vydrzite stale hadat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.