Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

antonio seruti

22. 7. 2008 12:01
proč zrovna mlíko?

pominu-li ty ostatní nesmysly, tak by mě zajímalo, proč má autor pocit, že všech zdravejch věcí si dotace pro školní konzumaci zaslouží zrovna mlíko? Je to stejnej nesmysl, jako byste chtěl dotovat třeba tretry pro děti, protože běhání je zdravý.

Primárně platí, že v zemědělství je dotací až dost a pokud se jedna z nich zruší, jen dobře.

0 0
možnosti

Hvězdář

22. 7. 2008 14:42
Re: proč zrovna mlíko?

Zajímavé je spíše to, proč tyto dotace ruší naše vláda a ne vlády dalších evropských zemí, kde jsou běžné.  Navíc doporučuji větší obeznámení s ekonomikou, protože dotace do zemědělství dosahují v ČR pouhých 70 % unijního průměru.;-D

0 0
možnosti

nepolitik

22. 7. 2008 9:33
Vážený "pane", to ten Váš sen

muselo být opravdu vzrůšo. Starý bolševik se holt nezapře. Vše je nutno dotovat. Pamatuji doby, kdy byly dotovány i konzervy se segedínským gulášem (ano byla na nich mínusová daň). To, že ty dotace jdou i z Vašich daní a děti mlékem plýtvaly Vám vůbec nevadí. Hlavně, že jste si kopl do ministra. Myslím si, že za výživu svých dětí jsou odpovědni především rodiče a proč by na ty dotace měli doplácet rodiče dětí, které jsou na mléčné výrobky alergické. U nás ve školní jídelně dávaly dětem jako desert a po několika takových výdejích přestali, protože značná část jogurtů byla rozházena po okolí školy a byly jimi znečištěny chodníky a ulice. Takže dříve než něco napíšete je třeba přenýšlet a to přímo vlastní hlavou. RvRv

0 0
možnosti

Hvězdář

22. 7. 2008 9:52
Re: Vážený "pane", to ten Váš sen

Vážený nepolitiku,

tím chcete říct, že dotace mléka ve všech zemích Evropské unie jsou výsledkem práce prohnilých bolševiků? Cha, cha, dovolte, abych se zasmál. A že vaše děti vyhazovaly jogurty? Asi jste si je špatně vychovali. U nás na vesnici si toho děti umí vážit!!

0 0
možnosti

icmek

22. 7. 2008 9:01
ježiši

mě se zdá o všem možnym a nemožnym, ale kdyby se mi zdálo o rušení dotací na mléko, asi bych si šel rozflákat hlavu o obrubník...;)

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.