Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Helena1

8. 7. 2008 10:23
Kdo si myslí, že SZ jde o přírodu?

SZ jde hlavně o koryta! Pamatujte o koryta! Všem těm, kdo jim věřili nebo věří - jsou to opravdoví a prokazatelní škůdci přírody a prostředí v ČR!

0 0
možnosti

WIFI

8. 7. 2008 9:50
Uhlí

Uhelné elektrárny rovněž nebudou, neboť bursíkovci odmítají prolomení limitů a něco se prostě v těch elektrárnách příkládat musí

0 0
možnosti
JN

Cynyc

7. 7. 2008 12:05
Demagogie

Že šéfredaktor populárně naučného bulváru bude technokrat, to se celkem dá očekávat. Nečekal bych ovšem, že ale jeho nenávist ke všemu zelenému i Zelenému půjde tak daleko, aby veřejně používal demagogii, za kterou by se styděl i Goebbels. Těžko totiž předpokládat, že by nechápal tak jednoduchou věc, jako že změna kritérií a metodiky hodnocení může mít zcela zásadní dopad na výsledek. Nestudoval jsem konkrétní případ EPI, ale úplně by např. stačilo, aby se místo kroků vlády v oblasti životního prostředí začal hodnotit jeho stav, a žebříček se totálně změní. Třešničkou na dortu je pak tvrzení, že k tomuto "pádu" došlo za Bursíkova ministrování. Jednak k žádnému pádu nedošlo, protože se nezměnily parametry ČR, ale pouze metodika jejich posuzování, a jednak vinit MŽP je asi stejné, jako vinit Ministerstvo školství, pod které spadá i sport, z toho, že naši fotbaloví reprezentanti prohráli s Tureckem.

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

7. 7. 2008 12:29
Re: Demagogie

Drahý Cynycu,

ona ta věc se změnou kritérií je opravdu zcela jednoduchá a to tak, že by ji měl pochopit každý.  Máte pravdu, že to má zcela zásadní dopad na výsledek. Ale to nic nemění na skutečnosti, že i podle nových kriterií jsme kdesi na chvostu světa. A v tom je ten problém.  A jen tak na okraj, ono to s mojí nenávistí k Zeleným asi nebude tak horké, když jsem je volil a navíc je mi enviromentální politika bližší, než komukoliv jinému. Zejména panu Bursíkovi, pro kterého jsou předvolební sliby jen cárem papíru! ;-D

Autor

0 0
možnosti
TB

guam

7. 7. 2008 11:47
menší úprava

nejsem stoupencem zelený na plných 100%, ale přesto bych měl menší výhradu. Zelení nejsou úplně proti jaderné energetice, jde jim pouze o to, aby jádro bylo lépe využíváno než je nyní. Jestlipak víte, kolik % může reaktor vzít, než je pro něj nepouživatelné. Pokud to nevíte tak,si to nejdřív zjistěte a pak sdělujte. Zelení chtějí, aby reaktor bral toho více, to znamená takových cca 45 - 50%. To je podstatný rozdíl.

 Shrnu: Pokud se nezvýší odběr z jádra, budou zelení proti

0 0
možnosti
AJ

aljav

7. 7. 2008 11:58
Re: menší úprava

nesmysl, sorry ! Oni se JE bojí, a jsou proti jaderným eleltrárnám ze zeleného principu ! O žádné lepší vyižití jim nejde ! Nikdy jsem je nic takového neslyšel říci !

0 0
možnosti
JK

Horolezec-29

7. 7. 2008 11:45
Podepsal bych se..

R^ díky. P. Bursíka však nyní zajímá více jeho Kaťuška, a "obchod" s Topolánkem, než stav ŽP v Česku nebo vzepření se proti ODS-sáckým manýrům jež jsou v rozporu s ústavou ČR.

Co jsme si zvolili, to máme  amusím říci, že SZ v Parlamentu je vážně politiváníhodný OMYL.. :-©[>-]Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.