Premiér Nečas přiznal veřejně svou neschopnost!

"Vláda a koalice byly tou smlouvou trošku podfouknuty," prohlásil dnes premiér Nečas při uvádění nové ministryně Ludmily Müllerové do úřadu,.Slova byl mířena na slavnou a každému známou, smlouvu o vydávání sKaret Českou spořitelnou. Přeloženo do češtiny: „zachovali jsme se jako blbci a skočili jsme Drábkovi na špek:“  

Pokud takováto slova pronese premiér jakékoliv země, je to na okamžitou demisi, protože veřejně přiznal neschopnost vést stát. Vůbec totiž netušil, čím se zabývají jeho ministři. Navíc se dnes ukázalo, že bývalý ministr Drábek, spolu s kumpánem v podobě náměstka Šišky, porušili zákony, když chtěli dát miliardovou zakázku na kontrolu sociálních dávek společnosti IBM bez soutěže. Zakázku dnes zrušil Úřad pro ochranu hospodářské soutěže. Porušení zákonů je u nás beztrestné?

Za ministrem Drábkem stojí ostatně celá řada neprůhledných zakázek, které rovněž silně zavánějí a premiér české vlády je spolkl i s navijákem. A kdyby jen to, pan Nečas svého Drábka hájil zuby nehty, stejně jako jeho neuvěřitelně stupidní a nefungující projekty.

Pokud bych chtěl definovat co je to podfuk, tak jde podle mne o využití nižší inteligence osoby, jíž chceme podfouknout, za účelem jejího zdiskreditování, nebo okradení. Tudíž Premiér Nečas se zde projevil jako naprostý neumětel, který do nebe vychvaloval všechny kroky ministra Drábka, přestože o jejich pravém účelu, pozadí a samotném fungování neměl ani ponětí. Dokládají to i další Nečasova slova, kterými přiznal, že vůbec netušil, že sKarty mají být povinné pro všechny, což je ale zcela jasně zakotveno ve smlouvě s Českou spořitelnou a dokonce by měly být v další fázi povinné i pro statisíce důchodců.

Náš vzácný pan premiér zkrátka netušil vůbec nic. Ani to, že od počátku se nad povinností sKarty pro výplatu sociálních dávek pozastavovaly desítky právníků a odborníků, zástupců invalidů atd. Velmi často byl například při zasedání parlamentu kamerový záběr na premiéra Nečase a viděl jsem jej číst noviny. Všechny deníky se už nejméně rok zabývaly diskuzí nad funkčností sKaret a zejména skutečností, že jsou povinné. V této souvislosti by mne zajímalo, co že to ten premiér v novinách vlastně s takovým zaujetím četl? Že by sport, nebo krimi zprávy či dokonce zprávy ze společnosti? Muselo to být určitě nesmírně zajímavé, protože si nikdy nevšiml titulních stránek listů, kde se sKarty propíraly téměř denně. Dnes je nesmírně překvapen skutečností, že je musí mít opravdu každý, kdo chce jakoukoliv sociální dávku. Doslova dnes prohlásil: "Nedovedu si to představit jinak, než že by to bylo dobrovolné???" Poněkud pozdě pane premiére. Drábek se Šiškou si vás omotali kolem prstu, a jak sám říkáte, podfoukli vás. Řečeno zase jinými slovy, udělali z vás dokonalého blbce!

Autor: Pavel Preucil | pátek 16.11.2012 20:43 | karma článku: 36,35 | přečteno: 1868x
  • Další články autora

Pavel Preucil

Kam se poděl jedlý chléb?

10.12.2012 v 15:15 | Karma: 33,58

Pavel Preucil

Poslanecký paskvil XXXL

19.11.2012 v 13:19 | Karma: 35,71

Pavel Preucil

Petr Nečas: Slaboch s egem genia

2.11.2012 v 13:47 | Karma: 47,30

Pavel Preucil

Stahuji a sdílím! Jsem pirát?

19.2.2012 v 13:16 | Karma: 30,62

Pavel Preucil

Politické procesy jsou zpět!

15.2.2012 v 6:45 | Karma: 35,83
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.